Rendezvény koncepció

Felgyorsult világunkban mindennapjainkat alapvetően meghatározzák pénzügyeink. Mindenki törekszik a legokosabb és leginkább gazdaságos megoldásokat, hosszú távú és jövedelmező befektetéseket, hitelezési és vagyon- illetve életbiztosítási lehetőségeket megkeresni. Nehéz feladat azonban a szolgáltatások erdejében eligazodni, hiszen az igazán megalapozott döntést rengeteg utánajárás, folyamatos informálódás, állandó éberség és felkészültség kell, hogy megelőzze. Mindez ismét rengeteg időt vesz igénybe, s jól tudjuk: az idő pénz.

 

Hazánkban eddig nem volt még olyan globális fórum, melynek célja, hogy összegyűjtsön, és egy helyen bemutasson valamennyi, az ügyfelek rendelkezésére álló, pénzügyekkel kapcsolatos szolgáltatást, lehetővé téve számukra a naprakész, teljes piacot átfogó ismeretek megszerzését, s a valóban racionális döntéshozatalt.

A Pénzexpo nem kevesebbre vállalkozik, minthogy ezt a jogos igényt teljes körűen kielégítse.

 

Magyarországon az idén először kerül megrendezésre a hazai befektetési, biztosítási, hitelezési üzletágat képviselő cégek kiállítása és vására Budapesten 2007. június 1-3-ig a Papp László Budapest Sportarénában, ahol az ágazat szinte teljes spektruma megjelenik. A kiállítással célunk, hogy az üzletág legfontosabb képviselőit bemutathassuk, a felhasználói kört ily módon széleskörű információkkal láthassuk el.

 

A kiállítás lehetőséget nyújt az egyre növekvő ügyfélkörnek Magyarország legkorszerűbb csarnokában megismerkedni a piac szinte teljes kínálatával. A széleskörű kampánynak és az egyedi koncepciónak köszönhetően a várható látogatók száma: 15-20 ezer fő.

 

Reméljük, kezdeményezésünk elnyeri az Ön tetszését is és személyesen köszönthetjük a Pénzexpo 2007. kiállításon!