Amatőr pókerverseny

Kedves Jelentkező!

 

A versenyszabályzatban olvasható maximális létszám várakozásaink szerint rekordidő alatt meg fog telni, úgyhogy ne habozzon, regisztráljon most az elődöntőkre! Azonban kérjük, hogyha időközben bármi akadályozza megjelenését, akkor azt haladéktalanul jelezze a szervezők felé az info@konsilo.hu címen, hogy másoknak is lehetőséget biztosíthassanak a részvételre.

 

A tournament összdíjazása 5.000.000. Ft. A nyeremények folyamatosan bővülő listáját itt tekintheti meg: klikk Részt vehet rajta mindenki, aki ellátogat a Pénzexpo 2007-re és előzetesen regisztrálja magát játékosként a www.penzexpo.hu weboldalon. A versenyre bárki jelentkezhet, aki betöltötte 18. életévét és elfogadja a verseny szabályait.

 

Regisztráljon, játsszon és nyerjen!

 

Versenykiírás a Pénzexpo 2007 amatőr Pókerbajnokságra

 

Timeline

 

Péntek, 2007. június 1.:

                       

11.00   Napi selejtező I.                     

13.00   Napi selejtező II.

15.00   Napi selejtező III.

 

Szombat, 2007. június 2.:

 

11.00   Napi selejtező I.                     

13.00   Napi selejtező II.

15.00   Napi selejtező III.

 

Vasárnap, 2007. június 3.:

 

11.00 Napi selejtező

13.00 Döntő

 

A verseny selejtezői un. Double shootout lebonyolításúak.  

A selejtezők 10 fős asztalairól egy játékos jut tovább a döntő asztalra (8 fő) ahonnan a nyertes jogot nyer a vasárnapi döntő versenyen való részvételre. Ez a technika lehetővé teszi nagy létszámú verseny lebonyolítását amellett, hogy a játék sport értéke nem csökken. Ezzel a módszerrel selejtezőnként 240 játékos számára tudjuk leszervezni a részvételt. Selejtezőkre regisztrálni 2007. május 12-én 00.00. órától 2007. május 27-én 24.00. óráig lehet.

 

A vasárnapi döntő egy 30 fős freezeout típusú verseny (egyenes kiesés), melyre 21 fő nyer jogot a selejtezőkből, kiegészülve a következő játékosokkal:

 

-Tóth Richárd-Magyarország első számú játékosa (WSOP (World Series of Poker) 2. helyezett, European Poker Masters első helyezett, European Poker Tour harmadik helyezett, Party Poker Sunday Million nyertese)

 

-Pintér Márk-Budapest Poker Open nyertese,Poker in Europe harmadik helyezett)

 

-Karkus András-WSOP Maint Event helyezett, European Poker Masters hatodik

 

-Gelencsér Péter-Pokerstars Sunday Million nyertes,European Poker Masters harmadik helyezett)

 

-Majka

 

-Balázs (RTL Klub)

 

-Szabó Leslie (Megasztár)

 

-Varró Dániel (József Attila-díjas költő, műfordító)

 

-OJ Sámson

Az indulás feltételei:

Maximálisan regisztrálható játékos létszám: 1680 fő.

A verseny menete

1. Jelentkezés
A versenyre csak Interneten keresztül lehet jelentkezni. A jelentkezés időrendi sorrendben történik. A jelentkezők - amennyiben van még szabad hely - kiválaszthatják, hogy melyik nap vegyenek részt a selejtezőn. Minden érvényes jelentkezőt e-mailben értesítünk, hogy jelentkezését elfogadtuk.

2. Selejtező
Amennyiben a versenynapon a számára kijelölt idő előtt fél órával a játékos nem jelenik meg a versenyen, akkor helyette pótversenyző indul!
Az egyes fordulók maximálisan 120 percig tartanak. Egyszerre egy asztalon 10 fő játszik és egy időben 24 asztalon folyik a játék. Mindenki ugyanolyan mennyiségű pontértékkel kezdi a játékot. A vakok szintjei 20 percenként emelkednek. A verseny végén, az a játékos nyer, akinek a legtöbb pontja van.

3. Középdöntő
Az egyes asztalokon a győztesek a forduló végén 10 perc szünet után újra játszanak (8fő) és ebből a nyolc főből 1 jut be a döntőbe. A fordulókban minden játékos ugyanolyan mennyiségű pontértékkel kezdi a játékot. A vakok szintjei 20 percenként emelkednek. A verseny végén az a játékos nyer, akinek a legtöbb pontja van.

4. Döntő (2007. június 3. )
A döntőbe 21 versenyző jut be a selejtezőkből és 9 versenyzőt a szervezők hívnak meg (lásd fent). Az ülőhelyeket sorsoljuk. Mindenki ugyanolyan mennyiségű pontértékkel kezdi a játékot. A vakok szintjei 20 percenként emelkednek. A verseny végén, az a játékos nyer, akinél a legtöbb pont van. Egyszerre 10 fő játszik egy asztalnál és egy időben 3 asztalon folyik a játék.

Játékra jelentkezés itt!
 
Azáltal, hogy a Játékos a nevét, címét, telefonszámát és e-mail címét megadja feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy:

 

-Nyertesség esetén neve és lakóhelyének helységneve nyilvánosságra kerüljön, továbbá a személyes adatait a Szervező a nyereményjáték lebonyolítása céljából a személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény rendelkezésének megfelelően kezelje.

-A nyeremény átadásáról kép- hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének akár részleteinek későbbi reklámpromócióhoz történő felhasználásához, idő- és alkalombeli korlátozás és külön díjazás nélkül.

-Személyes adataik (név, postacím, e-mail cím) a Szervező adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező –esetleges tiltási nyilatkozata kézhezvételéig- minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül saját és üzleti partnerei marketingtevékenysége céljából felhasználhassa. Az adatszolgáltatás önkéntes.

 

-Az a játékos, aki nem kívánja, hogy a jövőben további, névre szóló ajánlattal megkeressék, adatai törlését a nyilvántartásból írásban kérheti a következő címen: Konsilo Kft. 1022. Budapest, Tapolcsányi u. 6. Az adatok kezelését és feldolgozását a Konsilo Kft. végzi.